KotoBlogi esittäytyy

blank

Alkusyksyn saaliskuva vuodelta 2009, Tammisaaren sienipäiviltä.

Keväinen tervehdys sieniystäville.

Tarkoituksenamme on kirjoittaa tätä blogia säännöllisen epäsäännöllisesti yhdessä ja erikseen. Aiheina saattaa olla sienet, luonto tai jotain ihan muuta.

Olemme hyvin innokkaita sieniharrastajia, ja lähestymme aiheita omien kokemuksiemme pohjalta. Haluamme jakaa kokemuksiamme Teidän kanssanne, ja toivomme teidän myös innostuvan kertomaan omia tarinoitanne ja huomiotanne sienestyksestä ja luonnosta.

Koska sattuneesta syystä talvi on ns. ”hiljaisempaa sienisesonkia”, aloitamme sivujemme aktiivisen toiminnan sienikokkien kokeilevalla keittiöllä. Olemme hyvin kiinnostuneita uusista reseptikokeiluista ja teidän antamista vinkeistä. Mehän emme siis ole mitään ammattikokkeja, joten uskomme kaikkien kokkailujemme olevan myös ”joka kokin” toteutettavissa –”Oman maun mukkaan.”

Sivupersoonamme Irmeli ja Esteri (nuo sienikodon leppoisat hahmot) ovat menossa mukana teemalla ”Tuumasta Toimeen”.

 

blank

Löydät meidät myös Facebookista ja YouTubesta. Tervetuloa tutustumaan.

Sienisesongin lähestyessä kotisivut tulevat laajenemaan ja toivommekin, että Sienikodosta tulee sieniharrastajien oma kohtauspaikka.

Vielä on lunta maassa, mutta mieltä lämmittää muisto viime kesän ja syksyn mahtavista sienisaaliista. Siispä suppiskeitto porisemaan. Siinä voisikin olla seuraavan reseptin paikka….

Terkuin sienikaverit Päivi Henttu ja Anu Palevaara